Přípravy na školní akademii vrcholí

Škola
čtvrtek 04.05.2023 |Jan David |Všechny aktuality

Projektový den

Úterý 2. května proběhlo na chodbách Tyršky v netradičním duchu. Žáci doma nechali sešity a učebnice a místo nich si do školy přinesli kostýmy, převleky a kulisy. Proč? Protože se mílovými kroky blíží konání slavnostní školní akademie, která světlo světa spatří už za dva týdny, ve středu 17. května a ve čtvrtek 18. května 2023. V rámci projektového dne se tak děti snažily pilovat svá čísla, poctivě je nacvičovaly a zkoušely tak, aby mohly být spolu se svými učiteli s finálním výsledkem spokojeni. V budově školy se proto v úterý tancovalo, zpívalo, ozývaly se divadelní repliky a dokončovaly kulisy pro tu správnou atmosféru.

Diváci se mohou těšit na pestrou a dlouho show plnou tradičních i nečekaných vystoupení. Akademie se zúčastní rekordní množství žáků, a proto nezbývá než doufat, že se vše úspěšně podaří a že si všichni diváci celý program spolu s účinkujícími maximálně užijí. Už teď se všichni těší, až bude sálem Beskydského divadla znít (snad zasloužený) potlesk.

Vstupenky jsou již vyprodány, sem tam se ale nějaká nečekaně objeví, proto doporučujeme na aktuální obsazenost nahlédnout zde: https://www.beskydskedivadlo.cz/program/ .