Zábavné odpoledne pro předškoláky

Pro budoucí prvňáčky
středa 26.02.2020 |Alice Šimíčková |Všechny aktuality

První letošní nahlédnutí do naší školy v rámci programu OPEN DOOR...

V úterý 25. února 2020 proběhlo první letošní nahlédnutí do naší školy nejen pro předškoláčky a jejich rodiče pod názvem „Zábavné odpoledne pro předškoláky“.


Celé toto setkání se neslo v duchu příjemně stráveného odpoledne. Děti si spolu s rodiči prošly čtyři stanoviště. Začali jsme angličtinou, hrami s anglickými slovíčky, počítáním, zpíváním a ukázkou práce s interaktivní tabulí.

Na dalším stanovišti bylo připraveno rytmizování, zpívání známých českých dětských písniček a jejich doprovod hrou na tělo, rytmickými nástroji a pohybem. Do tohoto „hraní“ se zapojily nejen děti, ale také dospělí a společně jsme si zazpívali a zabubnovali.
Dospělí se také s nadšením připojili do pohybových aktivit, které si spolu s dětmi užili v naší tělocvičně. Skákání na trampolíně, šplh, houpání na kruzích, házení míčem na koš i do branky odhalilo nejeden dosud skrytý talent.


Nezapomněli jsme také potrénovat hlavičky při skládání puzzle.
Děkujeme za účast všem dětem a dospělým a i těm, kteří se na tomto nahlédnutí podíleli, a těšíme se na další setkání v rámci programu OPEN DOOR.

Mgr. Alice Šimíčková